2015-05-31 963 瀏覽
首先講員工態度,因為真係忍無可忍!我幾次收工行過去都見好多款賣晒,第三次行過就直接問可唔可以俾全數訂金,然後第二日過來拎,員工話唔俾,一定要即買即拎走,問題係我根本都未試過有貨可以拎走,我又點買?搵日早D特登過來買,三個員工係度都話『要搬貨,等我地上晒貨先買』我明你D野要雪、要快手,但兩個人已經做到既野點解唔分一個人來處理?至少可以收銀果位收晒錢出晒單俾人先,之後先PACK野已經快好多啦;再來,員工問我幾耐返到屋企,耐就可以俾乾冰袋,我話需要乾冰袋,佢就係咁話『兩個鐘內都會揮發架喎,俾你都冇用架喎』咁你唔俾就唔好講啦!!何況我買兩個蛋糕,當我清空晒屋企冰格都唔會放得入,你又唔可以俾我先付訂後取貨、又唔俾我乾冰袋延長一下時間,係咁強調一定要即食、即買即拎、但又要放冰格,咁有屁用?三個人俾我感覺就係完全唔想方便你,你食唔到你既事唔好要阿姐我麻煩!!等我之前仲睇食評話『如果驚夜得制去到無晒,早經過既話可以買定reserve 定,到晏少少先拎走都可以』,點知問兩次都唔得,果下其實有D想叫佢俾返錢我唔買!!至於味道同口感,其實我係朋友請我食過覺得OK所以先想買來慶祝家人生日,食落有D流心既感覺,
首先講員工態度,因為真係忍無可忍!

然後第二日過來拎,員工話唔俾,一定要即買即拎走,
問題係我根本都未試過有貨可以拎走,我又點買?

再來,員工問我幾耐返到屋企,耐就可以俾乾冰袋,
咁你唔俾就唔好講啦!!
何況我買兩個蛋糕,當我清空晒屋企冰格都唔會放得入,
你又唔可以俾我先付訂後取貨、又唔俾我乾冰袋延長一下時間,
係咁強調一定要即食、即買即拎、但又要放冰格,咁有屁用?

食落有D流心既感覺,我食兩次分別試過熱同凍食,覺得凍食感覺好味D(又可能因為兩次都夏天食),蜂蜜味都濃,但伯爵茶味又唔算好出,食落有D黏黏地咁,以75蚊價錢來講雖然係唔錯,但咁既態度(我唔知係咪得呢間分店先係咁),我絕對唔會再試。
2015-05-31
15 分鐘 (外賣自取)