2018-10-06 175 瀏覽
同男友食完晚飯後,就諗住食個糖水,點知行行下就見到Yo mama,咁就改左食乳酪,佢有朱古力味,好立克味和原味,我地揀左原味和椰果配料講番乳酪粒椰果先,椰果口感彈牙,煙煙un un,切角唔錯,燈光下都幾閃,size粒粒都好平均,colour都ok,晶瑩剔透,靜度都高,唔覺得椰果有花到乳酪嗱,乳酪顏色非常雪白,而且味道非常清甜,食左好透心涼,好似食左一萬粒薄荷糖咁涼,食完個下好似雙腳離左地咁,準備起飛似的 乳酪非常軟身,就連冇牙既婆婆同伯伯都岩食,又唔熱氣服務員態度非常好,我唔小心跌左支匙羹落地,佢都馬上,即刻比個一支新匙羹比我,服務員就好像個天使咁,打救了沒匙羹用的我,好彩有服務員幫忙,我先唔駛用手食,thx a lotsss總結,正評,下次一定會再光顧

乳酪非常軟身,就連冇牙既婆婆同伯伯都岩食,又唔熱氣

總結,正評,下次一定會再光顧