2017-02-05
真心推介!好食正宗,價錢合理,服務好既印度餐廳!Mango Lassi 芒果拉昔 $48睇價錢覺得唔平喎🙄 但試左啖即刻覺得值!芒果味好濃郁,拉昔好似乳酪咁好傑😋 就算加左冰溶埋,都冇變淡👍🏻 如果大杯啲就好啦😆瑪沙拉串燒咖哩雞 $88食印度菜必叫咖哩配烤餅!呢到有雞、羊、牛、海鮮、蔬菜好多選擇;小編第一次食揀左個最basic既咖哩雞🐔 雞肉嫩滑,咖哩汁好香唔太辣,點烤餅一流🤤🤤黑松露烤餅 $28烤餅偏軟身,餅底微微焦,黑松露味淡左啲,同埋個人覺得個餅可以烤得香脆少少古印式燒羊腿 $178印度菜又點止得咖哩🙅🏻 今次食原隻羊腿🍖 仲要係鐵板上枱後,再黎個火燒🔥🔥 啲肉好淋,唔使點切輕輕用叉就拆哂啲肉落黎👍🏻 羊肉好嫩好濃味,色香味俱全👏🏻👏🏻👏🏻PS 食哂啲肉,老闆仲俾左支飲筒我,教我飲埋羊骨入面既骨髓🤤🤤 真係好鮮味呀!
Mango Lassi 芒果拉昔 $48 睇價錢覺得唔平喎🙄 但試左啖即刻覺得值!芒果味好濃郁,拉昔好似乳酪咁好傑😋 就算加左冰溶埋,都冇變淡👍🏻 如果大杯啲就好啦😆
瑪沙拉串燒咖哩雞 $88 食印度菜必叫咖哩配烤餅!呢到有雞、羊、牛、海鮮、蔬菜好多選擇;小編第一次食揀左個最basic既咖哩雞🐔 雞肉嫩滑,咖哩汁好香唔太辣,點烤餅一流🤤🤤
黑松露烤餅 $28 烤餅偏軟身,餅底微微焦,黑松露味淡左啲,同埋個人覺得個餅可以烤得香脆少少
古印式燒羊腿 $178 印度菜又點止得咖哩🙅🏻 今次食原隻羊腿🍖 仲要係鐵板上枱後,再黎個火燒🔥🔥 啲肉好淋,唔使點切輕輕用叉就拆哂啲肉落黎👍🏻 羊肉好嫩好濃味,色香味俱全👏🏻👏🏻👏🏻 PS 食哂啲肉,老闆仲俾左支飲筒我,教我飲埋羊骨入面既骨髓🤤🤤 真係好鮮味呀!