首先要贊 佢地 D Waitress. 2 間尖沙咀 UCC 佢地都好有禮貌繁忙時間做到踢晒腳, 都保持儀態, 禮貌. 唔會忟. 好 pro!!! 好開心, 巳在pizza hut消失的自坐生果 salad bar 在 UCC 重現眼前. 叫一個主菜$5x-$8x ~即 意粉, 飯, 牛排 等.只須 + $28 便有一個 Set. 包括 ~ 湯 + 沙律吧(畢一次) + 餐飲超抵!!! 一杯咖啡都賣$3 拾幾蚊啦, salad bar 又任畢 任你起高樓. 我次次起到巴黎鐵塔.salad 有生菜, 吞拿魚蓉, 薯仔沙律蓉, 粟米, 車厘茄, 蜜桃, 啫哩,菠籮,豆....樣樣新鮮好味. 只食吞拿魚蓉, 車厘茄都抵晒啦.一個女生食一個 Full Set, 根本食唔晒. 除非salad畢好少就算.但咁唔好 ma, 人家任你畢唔去畢........所以我地每次既策略系~ 2個女生叫一個 主菜(意粉 ) $64 + Set: $28 , 畢 salad 時我會發揮我既建築天份. (即是 Rum 到好高).再加 薯角$24 , 薯角+五香粉jar, 好惹咪.我飲湯時, 佢飲咖啡. 咁 2
首先要贊 佢地 D Waitress.
2 間尖沙咀 UCC 佢地都好有禮貌

超抵!!! 一杯咖啡都賣$3 拾幾蚊啦,
salad bar 又任畢 任你起高樓.
我次次起到巴黎鐵塔.
樣樣新鮮好味. 只食吞拿魚蓉, 車厘茄都抵晒啦.
但咁唔好 ma, 人家任你畢唔去畢........

再加 薯角$24 , 薯角+五香粉jar, 好惹咪.

我飲湯時, 佢飲咖啡.
咁 2 個女生食晒 D 野又飽飽啦 !

咁樣食好抵食 ga. $120-$130 2 個人份量. 每人數$約 $60
UCC 咁既質素系咪超值呢.

(舊年尾加左價, 之前重平)

如果成班人去叫多幾個 Set 囉. 除番都好抵!!!

大家樂食都要 $40 啦!
意粉~廉忌煙肉磨菇意粉, 好香廉忌
. 墨魚汁意粉,茄汁海鮮湯意. GOOD
好正
好夠味. 不過意粉唔夠多.
唔好食 日式帶子本菇意粉. 食2 次都無味.

咖啡好香, 品質有保証.
湯就好普通, 有時唔夠熱 tim.

而 D 扒餐肉質 ma ma. 可以不吃.

• 廉忌煙肉磨姑意粉
  • 墨魚汁意粉