2015-10-17
今日約左舊同事食飯,揀左食呢間。我七點最早到,見到裡面一個人都無,唔肯定佢開左未,不過唔理,照衝入去,原來係開左架喇,可能呢個時間太早未有人。 我地三個女仔叫左一個卡邦尼意粉,一個all day breakfast 同一個客雞翼。我飲凍朱古力,個朋友飲焦糖咖啡,另外個朋友無飲野。卡邦尼意粉好食呀,唔係好咸又多菇,好香。另外佢仲有一個好大份量既生果,我覺得非常好,因為出去食野都係多肉少菜,真係有幾可有生果丫,佢仲要又凍又甜,讚呀!all day breakfast 就比較多肉既,不過佢都有一份生果跟埋既。而佢個窩夫好食架,好鬆軟,唔使放好多honey 落去就好好食。 而呢個all day breakfast 餐佢會俾你揀要窩夫定係鬆餅既,我地就揀左窩夫 雞翼都好入味,好食既,但就會比較多油。朋友話個焦糖咖啡幾好飲,而我個朱古力都好飲呀,仲有d cream 係上邊。佢新開果時都黎過食lunch,我覺得之前d 份量會比量多d,不過而家既份量都啱女仔食架喇。 丫,仲有一樣野,就係我有個朋友唔係住元朗區,佢搵左好耐都搵唔到黎,間野其實係偏僻左少少,但google map 一下應該都ok 既,佢正
佢新開果時都黎過食lunch,我覺得之前d 份量會比量多d,不過而家既份量都啱女仔食架喇。 丫,仲有一樣野,就係我有個朋友唔係住元朗區,佢搵左好耐都搵唔到黎,間野其實係偏僻左少少,但google map 一下應該都ok 既,佢正正就係間7-11 對面。丫,同埋呢間野坐下傾下計係幾好架!