2024-04-23 640 瀏覽
呀姨推薦我哋食哩間海鮮蒸鍋,佢食到讚不絕口,今日我就帶媽咪嚟試一試先😙wow~呢個厚肉龍蝦海鮮蒸鍋set真係不得了,有任食嘅肉類,仲有啤酒、果汁都係任飲!🥳首先係澳洲M5和牛,肉質地鮮嫩多汁,入口即化,原汁原味,好重牛味,好食都唔使點咩醬汁😋之後係西班牙黑毛豬,肥瘦均勻,口感豐富。經蒸鍋嘅烹調,豬肉更加鮮嫩多汁,無雪藏味,媽咪已經對餐廳讚不絕口👍🏻還有炸魚皮、生根,都是我在火鍋店中的必點之物~酥脆可口,份量都多🤩重點黎啦~海鮮盛盤‼️厚身大龍蝦,超級大隻,啖啖肉🤤肉質鮮嫩,口感彈牙,而鮑魚、白貝和扇貝也是我在蒸鍋中的首選,它們都好鮮美🤭媽媽同我都好滿意,我哋再追加咗幾round,上菜都好快,每一款都好新鮮👏🏻