2019-08-11 985 瀏覽
而家搬咗去土瓜灣,同老公兩個人好少煮飯,就喺附近睇吓有咩食,經過過呢間餐廳幾次,但門口冇餐牌又好神秘咁,關埋門,好似好高檔同唔憂做咁就上openrice 睇吓食評,原來價錢都唔係貴,同埋評語都好好,咁我哋就一於嚟試吓!我哋差唔多九點去食,都爆曬棚,樓面有兩位女士,應該係老闆,佢哋都好細心,見我大左肚就叫我唔好坐高椅,留低我電話,有位再叫我返去。餐廳都幾細,枱同枱之間都好逼,見其他客都係叫串燒多,但我同老公一人叫一個飯就算啦,夠飽肚老公叫左日式咖哩牛肉飯,好食我就叫咗個鰻魚飯,$138,有兩大片鰻魚,用日式便當盒,幾精緻,配埋甜甜地既鰻魚燒汁,我好快就成個清哂食飽即閃,埋單兩人$250,下次再黎試串燒!都好吸引!

老公叫左日式咖哩牛肉飯,好食

食飽即閃,埋單兩人$250,下次再黎試串燒!都好吸引!