2021-05-28
好日都唔入元朗,咁啱有事要去,一問之下,所有住元朗嘅朋友都介紹呢間 旮旯 俾我😂😂上網見到甜品要3:30先有,因為行程關係,仲以為冇機會食到甜品!點知都比我嗌到葛餅 $28 叫左抹茶黃豆各一半,個人覺得黃豆粉個味出啲👍🏻抹茶反而唔濃味⋯配埋黑糖煉奶就好好食😋😋 Btw 成日見到有時寫蕨餅,有時寫葛餅⋯🤔究竟有冇唔同呢?google 左一輪,原來真係有分別‼️葛粉整嘅係葛餅,蕨粉整嘅係蕨餅⋯⋯😂😂你想話廢話?我都覺😅葛餅質感軟綿綿d, 蕨餅就實啲Q 彈啲主食:黑松露劍魚三文魚子意粉 $108 好食😋劍魚粒嘅份量好多,個sauce 好creamy...牛油果雜菌車厘茄煎蛋薯仔酸種多士 $78 😂😂將所有材料講埋成個名😂除左多士,好硬!硬到牙都崩!其他配料都好好食😋Rose latte +$28 味道偏甜但都ok 整體唔錯,下次可以試埋roll cake Btw 間舖細到不得了
Rose latte +$28 味道偏甜但都ok
整體唔錯,下次可以試埋roll cake
Btw 間舖細到不得了