2019-10-26
因為之前學校project做呢間舖頭 睇完啲menu好似好好食,就去試下啦一開𨋢門好多萬聖節吊飾哈哈我地叫左3樣食物 2杯飲品第一個係好多人都推薦既nachos,上到枱真係好大盤,適合3-4人share,啲牛肉碎有啲辣辣地,幾惹味,加埋脆既粟米片同牛油果醬同sour cream ,好正!然後就係雞既taco, 少少辣 唔夠酸。不過枱面有支green pepper既辣椒仔加埋就岩岩好。入面有紫椰菜絲同紅蘿蔔,好爽脆幾夾。但個皮有啲重面粉味,我都係中意nacho多啲,男朋友話正常水平。然後叫左個grill steak with mushroom。呢個有驚喜,一上枱好香燒烤味,食得岀真係燒而唔係煎完再辣啲坑紋上去。肉質都嫩既$198 對得住呢個價有餘,個side既菇都好香菇味,係有啲油。綜合而言,食物質素8/10。我地6點到 食完7點,都係包場狀態,waiter會睇住我地食到咩進度再上菜,唔會有張枱無位既情況。但係我上網睇呢間有得儲asiamile 但埋單佢又話無,好奇怪。
一開𨋢門好多萬聖節吊飾哈哈
我地叫左3樣食物 2杯飲品