2019-05-15
女友就係觀塘返開工 呢排佢好多野做 壓力就十分大啦 於是作為男友既我 咁就梗係帶佢去食下好西啦 點知女友就話想食下佢同事推薦既晚餐buffle啦 所以就帶左我去食了 一開頭就梗係食左佢d salad前菜同d火腿先啦 佢地既火腿真係算唔差 甚至可以係幾好 我都食左好多塊 佢地既salad都好fresh而且有麻醬同黑醋汁 呢d作為前菜就十分好 夠開胃佢地會送一個海鮮拼盤比你 入邊有蝦有鮑魚有蜆 佢地算蚊得好入味 而且食落唔會腥 女友都話幾好食~佢地都會有d 炸既小食提供 串燒都算唔錯幾好食 幾juice 佢地既肉都係會keep住加熱 保證佢地唔會冷左咁比客人食 都有好多人keep去食 我就覺得幾唔錯既佢地都有好多唔同種類既飯同意粉提供 仲有d係其他buffle冇既野食 都算十分好 我覺得最好食既就係泰國果隻炒飯 粒粒分明 食落幾甘香佢地會提供3種特飲比客人既 一個係藍莓特飲, peach特飲 同 lemon tea 佢地仲有一塊塊lemon提供比客人都算好貼心 個人覺得藍莓係最好飲 佢地會提供好多唔同既細cake仔比我地既 有earl grey cake , fruit cake ,班藍
而且有麻醬同黑醋汁 呢d作為前菜就十分好 夠開胃
佢地會提供好多唔同既細cake仔比我地既 有earl grey cake , fruit cake ,班藍蛋糕 ,牛奶生果布丁 仲有幾隻 女友都話幾好
佢地仲有爆谷tim ,仲可以自己做棉花糖既機 女友仲玩左幾下xd
總括黎講 238一位係算合理既價錢 食物都幾variety同好食
值得一讚既係waiter既服務態度 收野好快 仲有refill野都好快手 唔會好慢 大家可以一試