2022-10-20 237 瀏覽
門口見到店內冇人客,仲以為只做外賣,開門問店員係咪冇堂食,佢話有堂食。行入少少只見到有一枱客人。相對隔幾個舖位嘅另一間要等位嘅Doraya 形成好大對比,食完後明點解呢間冇人排。打開個menu 魚生飯,甚至自選魚生配飯好少選擇,當刻好想走,但行到攰唔想再搵地方,將就吓叫個吞拿魚蓉三文魚子溫泉蛋飯。一嚟到就覺得好似喺啲凍肉食品店買啲魚生再舖喺飯面,見到pat吞拿魚蓉呈方形,而飯又煮唔好,性價比極低。堂食有加一,但只見成班員工喺前台圍埋傾計,見到後面枱客人叫咗幾次先有人應,間舖冇乜人,但又要叫佢嚟加茶先加。間舖咁冷清係有原因,食完心情好低落,返去同朋友呻,先知道原來呢間好出名。出名伏?原來係出名黃。唔係黃就大晒,好食是良知。

吞拿魚蓉三文魚子溫泉蛋飯