2024-06-20 204 瀏覽
今日同darling去左沙田ChaTraMue試新品。今次試左上次未食過嘅dishes。我地今次點左老公鐘意嘅黃咖哩雞法包。咖哩味道好濃好smooth,麵包quality 可以媲美高級麵包店出品。 我就點左海鲜粉絲沙律,夏天食泰式沙律就最開胃。小食就叫左沙爹雞同豬, 配特製泰式燒汁 , 令人食欲大掁, 必食之選! 飲品就叫左泰式檸檬茶同荔枝茶。味道清新,有層次感,不防一試。最後加上泰茶梳乎厘, 為我哋嘅午餐畫上完美嘅句號!一如過往,佢地嘅食物水準一直保持得好好,份量又夠大,勝價比真係好高。 尤其是set lunch, main course包飲品,都係八十幾蚊。揾日再去
2024-06-20
2 分鐘 (堂食)