2020-11-15 1156 瀏覽
📍ok德海南雞飯專門店 💛 相信住寶琳附近嘅朋友都唔會唔知呢間店,點解?因為寶林係黃店沙漠囉 🤣🤣,最近都要出到將軍澳同觀塘先多黃店,‼️唔同分店嘅政見唔同㗎🤫🤫天晉嗰間係藍店嚟㗎,今次食咗兩樣嘢,今次食下午茶所以份量會細少少,想知我食咗啲咩就睇下面啦👇———————————————————下午茶 $ 價錢☕️‼️‼️‼️招牌無骨海南雞飯 $52以下午茶嚟講雞🐔份量比較少,飯份量就幾多,啲雞🐔全部無骨啖啖肉,食落去好嫩滑唔會韌,佢會配上三種醬汁 分別 - 甜豉油丶泰式酸辣汁丶蔥油,三隻撈埋好好食😋,再嚟講吓佢嘅雞油飯 🐔,飯店唔係特別香冇乜特別🙈🙈 ———————————————————四川口水雞飯 $52佢啲雞同海南雞一樣冇分別,所以都係好嬾滑,佢同海南雞嘅分別就係佢係用白飯+ 口水雞麻辣醬汁,麻辣汁幾辣食唔到辣千祈唔好叫,佢嘅白飯上面會加咗少少甜豉油 👍👍 會令人更容易送飯 😛😛———————————————————環境 - 環境唔錯㗎幾舒服燈光比較暗,幾適合同朋友傾吓計,夜晚有時仲會有人唱歌添㗎🤓地址📍 OK德海南雞專門店 (將軍澳)將軍澳貿業路8號新都城中心3期地下G08-09號舖
下午茶 $ 價錢☕️‼️‼️‼️

招牌無骨海南雞飯 $52
四川口水雞飯 $52

地址
📍 OK德海南雞專門店 (將軍澳)
將軍澳貿業路8號新都城中心3期地下G08-09號舖