2024-08-27
地址 天水圍屏廈路65號屏欣苑屏欣商場鮮匯站·屏欣地下MK12號舖Shop MK12, G/F, Fresh Central, Ping Yan Shopping Centre, 65 Ping Ha Road, Tin Shui Wai## 西米go - 天水圍嘅甜品新星呢間位於天水圍嘅西米go甜品店,提供一系列創新同埋美味嘅甜品。我哋最近去咗呢度,試咗佢哋嘅招牌甜品,真係令人驚喜。### 楊枝甘露呢道甜品係佢哋嘅招牌之一。新鮮嫩滑嘅楊枝配搭香濃嘅甘露,清甜可口,解渴又解膩。楊枝嘅鮮甜同甘露嘅濃郁,完美融合,令人回味無窮。### 椰汁燉雪燕桃膠呢道甜品非常出色。濃郁嘅椰汁燉煮出柔軟香滑嘅雪燕同桃膠,甜而不膩,清爽滑潤。椰汁嘅香氣同雪燕同桃膠嘅軟Q口感,絕對可以打動你嘅味蕾。 ### 仙草奶凍呢道甜品清新爽口。滑嫩嘅奶凍配搭仙草嘅獨特味道,清甜適中,令人欲罷不能。奶香濃郁,仙草味道突出,絕對係一絕。### 芒果西米露呢道甜品非常迷人。新鮮多汁嘅芒果加埋軟滑嘅西米,清新爽口又甜而不膩。芒果嘅酸甜配搭西米嘅清涼質感,令人大呼過癮。總位於天水圍嘅西米go提供嘅甜品創新而且美味,值得一試。唔論
## 西米go - 天水圍嘅甜品新星
### 楊枝甘露
### 椰汁燉雪燕桃膠
### 仙草奶凍
### 芒果西米露
總位於天水圍嘅西米go提供嘅甜品創新而且美味,值得一試。唔論你係喜歡傳統甜品定係鍾意嘗試新事物,呢度都係你唔能錯過嘅好去處。