2022-12-10
🇭🇰肥ne&肥兔岀巡😺🐰今次肥ne&肥兔想同大家分享位於葵廣嘅一間鯛魚燒專門店 - 絆1/2 Sweet…用名就咁搵可能會比較難搵,認住1/2 加一隻貓嘅Logo 就會搵到喇㗎喇!😼😼😼肥Ne 就認為 鯛魚燒 同雞蛋仔格仔餅大同小異 - 唔太認真食嘅話其實間間都差唔多 (當然用嘅麵粉好唔好都好緊要啦😹…) 然而呢間 “絆1/2 Sweet” 肥Ne 覺得係好食嘅,一來佢係等啲客人order完之後即叫即整👍🏻另外食起上嚟幾鬆軟!😽不過肥Ne 表示呢間舖頭贏在鯛魚燒上啲醫料😋而且有好多種味道可以選擇:😽👍🏻灸燒奶黃酥皮鯛魚燒😽👍🏻鹽燒芝士酥皮鯛魚燒提拉米蘇酥皮鯛魚燒榛果朱古力酥皮鯛魚燒🐰👍🏻梅果棉花糖酥皮鯛魚燒食物質素(🐈x6最高):🐈🐈🐈🐈🐈🐈$性價比(🐈x6最高) :🐈🐈🐈🐈🐈————————————-絆1/2 Sweet@halfsweet.nya 地址:新界葵涌葵富路7-11號葵涌廣場2樓c97a
不過肥Ne 表示呢間舖頭贏在鯛魚燒上啲醫料😋
而且有好多種味道可以選擇: