2022-11-27
八〇 After Eightys🌟📌香辣蒜片意粉 Spaghetti Aglio Olio(💰78)成日都見到呢款意粉,其實要做得好食都唔容易🥲好簡單嘅食材就整到超好味嘅一碟意粉🍝我自己都試過喺屋企整但係整極都整唔到同一種味道🤧呢間啲意粉每一條意粉都有橄欖油🤤軟硬適中,但略嫌有啲太濕👀但佢啲蒜片真係整到好香🤤每次見到有呢款意粉都會好想食,有冇人同我一樣🤣🤚🏻📌80’s waffle🧇(💰98)Waffle好有驚喜‼️上枱嘅時候就已經擺盤擺得好靚,配埋士多啤梨🍓同藍莓🫐,仲有一球士多啤梨味嘅雪糕同埋朱古力醬😍超級豐富,外層好脆⭐️最最最驚喜嘅係佢入邊有黑糖珍珠🥳係嚟之前我哋唔知佢入邊會放珍珠🧋增加咗個口感,喺食緊個外脆內軟嘅waffle嘅時候食到好煙韌嘅珍珠,再加咗多一個層次味道😚雖然份量足夠兩個人一齊share食,但我覺得就有少少偏貴😵帶個頭盔評高低🎈🐾🐾🐾🐾~5🐾為滿
📌80’s waffle🧇(💰98)
帶個頭盔評高低🎈
🐾🐾🐾🐾