2020-01-19
【荃灣黃店冰室 - 新記芝士麵!🔅】🐷🐷 💭年尾啦,總結2019年就係滿身傷痕,唔開心😫同好擔心年青人!但同樣地驗證到香港人打不死既精神,團結同埋堅持!多變而有創意既香港人,2020年一定要繼續加油💪!不麻木不放棄不割席!就由1.1元旦大遊行開始!早啲到,不打尖!🐷🐷💭2019年除咗習慣唔睇TVB新聞,同埋習慣遊行之外,最大既習慣就係食黃店啦!(🐷🐷我地都因為咁多左好多野食kaka😍)今次要介紹嘅係荃灣深黃店-新記芝士麵!🧀🐷🐷💬芝士汁嘟頸肉煎蛋撈公仔麵($53)嘟頸肉我地就唔食得既!我老豆就話好好味,肥肥地,又唔硬身,仲有蜜汁味!隻蛋煎得岩岩好,將個蛋黃🍳整開去,配埋個芝士汁撈麵=絕配!$53有埋野飲,茶餐廳就梗係要飲茶走,迎接新既一年!☀️#香港人加油!
🐷🐷💬芝士汁嘟頸肉煎蛋撈公仔麵($53)