2020-05-20 713 瀏覽
個人覺得five guys好食好多 份量都多d 哩個cheese burger 勁有肉汁唔會話太乾 仲有好多芝士 份量都有得揀😁 .2個人食我圖中哩3樣野都夠晒飽Oreo n cookie milkshake $55.成日聽人講five guys既milkshake 好好飲😮不過我人生從來都未試過飲完一杯oreo milkshake 感覺太甜了😂.但係我飲完哩杯milkshake就改觀了😌感覺裡面好似有2球雪糕咁 好冰凍 又足料 又唔會話太甜 原本見到面個舊cream都有d驚 不過好好飲☺️ 俾我一炮過飲晒 yeah 推介推介 ..Errr 其實應該都幾肥下.......飲milkshake 當然要配d肥仔野😂.除左奶昔 five guys既薯條都十分出名 所以就叫左個regular size試試 同金拱門有d唔同 哩度係冇set叫 所有野都要散叫 我既理解.咁個薯條就有得揀辣味既 當然我就揀個重口味架啦 就咁睇圖以為份量好少 其實d薯條係跌晒落個紙袋度😂 味道有d似辣既shake shake薯條 但就濃味香口同脆好多既🤨.不過感覺都唔平 我都係貪新鮮想試下🤨🤨🤨🤨有緣再探訪
2個人食我圖中哩3樣野都夠晒飽

Oreo n cookie milkshake $55
Errr 其實應該都幾肥下.......

飲milkshake 當然要配d肥仔野😂
不過感覺都唔平 我都係貪新鮮想試下🤨🤨🤨🤨有緣再探訪