2008-08-21 34 瀏覽
八月三日, 上咗朋友家, 夜晚由於唔出得街食飯, 所以要叫外賣, 四個人叫外賣, 好快就諗到食 Pizza 啦! 不過我哋格過價後, 決定唔叫《Pizza Hut》, 叫《Pizza-Box》!因為計條數又平啲, 啲嘢又好食啲嘛~~我哋叫咗一個 $183 套餐, 有一個大 Pizza 超級多寶, 跟餐加 $15,一個煙鴨胸焗飯, 一個香蒜雞中翼, 兩個雜菜湯, 兩盒仔蔬菜沙律,另外原來可以加 $20 要多個粉或飯, 我哋要咗肉醬意粉,本來影咗張相, 但唔小心刪除咗添... 得噃呢盒仔蔬菜沙律既相咋...樣樣都幾好食, 特別係個 Pizza 同煙鴨胸焗飯, 真係要試吓! 雞翼份量都幾多, 點知.... 個肉醬意粉真係差到你唔信!! 又冇乜味, 又唔酸又唔香, 啲意粉凍凍哋, 好失望...不過其實嘢都好食既, 同埋計過條數平過《Pizza Hut》廿幾蚊喎!我諗下次都會叫噃呢間外賣, 但唔會食佢個肉醬意粉囉!! 更詳細資料及圖片請看 : http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=10164
四個人叫外賣, 好快就諗到食 Pizza 啦!
因為計條數又平啲, 啲嘢又好食啲嘛~~

另外原來可以加 $20 要多個粉或飯, 我哋要咗肉醬意粉,

又冇乜味, 又唔酸又唔香, 啲意粉凍凍哋, 好失望...

我諗下次都會叫噃呢間外賣, 但唔會食佢個肉醬意粉囉!!

• 超級多寶薄餅
  • 煙鴨胸焗飯