2017-02-22 291 瀏覽
近肥姐旁邊呢間韓式小食都好正嫁,我自己覺得好食適度仲高過旁邊排晒隊嘅肥姐。我嗌左幾樣野食,星星炸雞,部隊拉麵($38),蜜糖牛油薯仔($28),韓式熱狗($28)。各樣都好食,星星炸雞好食好脆,而且加左特別醬料,增加味道。最正係熱辣辣,入面雞仲係有肉汁嘅,吾錯吾錯。而部隊拉麵平時一大盆起碼兩人先一齊食得完,不過呢度有得小size過下口引,有泡菜腸仔等,辣辣地幾惹味。蜜糖牛油薯仔都係我岩嘅口味,因為原本我都好喜歡薯仔,加左蜜糖都係第一次咁食,佢係用粒粒細細粒嘅薯仔,連皮食嘅,加了少少香葉碎,不過就食吾出牛油味,如果多返d牛油就更好啦。最後韓式熱狗都幾好食,個外貌好吸引,出面加左糖粉,外面脆仆仆,加左醬料,好味道丫,一定要試下。