2019-01-15
今次同朋友嚟呢間長沙灣好好食嘅second bite西餐廳, 整體而言覺得餐廳嘅環境美觀同優雅, 主菜嘅擺設都好靚今次同朋友首先叫咗一碟水牛城雞翼做前菜, 呢啲水牛城雞翼非常之啱做前菜, 雞翼嘅味道酸酸辣辣, 再加埋附上嘅沙律醬, 點一點更加開胃然後分別叫咗兩個主菜, 一個係海鱸魚燴飯,另一個係頂級美國燒牛腱排, 牛腱扒嘅賣相非常精緻, 廚師好有心思用唔同嘅蘑菇同埋配菜做伴碟顏色非常鮮艷美麗, 牛扒叫咗五分熟, 更加係砌好咗一塊塊咁樣上碟, 好有牛肉嘅原味, 廚師嘅技術亦都好好令到牛肉嘅肉汁可以得以保存海鱸魚燴飯亦都做得相當好, 食落感覺海鱸魚嘅肉質好fresh, 呢個意大利燴飯嘅飯嘅 調味 都做得相當好店員嘅服務非常親切, 好細心咁樣叫我哋食雞翼就拎咗一個兜畀我哋裝住啲骨,值得一讚!