2024-11-29
今次我番工過左黎灣仔呢邊,,經過皇后大道東見到呢間韓國餐廳睇下個Menu係食韓式拌飯之類嘅嘢,感覺都幾吸引,就試一試佢😛我同同事都揀咗食韓式拌飯Set, 包埋Daily Soup/ Daily Drinks添! 我哋都揀咗韓國特色甜米釀,飲落好清爽,拌飯仲有辣醬/豉油汁比你簡,唔食辣既都唔怕唔岩食😉Mini Burger Steak BIBIM-BAP($98)呢個餐賣相好吸引,有好多款唔同嘅韓式配菜再加上個太陽蛋,迷你牛扒堡有3塊,份量岩岩好,將所有配菜連醬撈勻晒之後就食得,口感十分之豐富,爽口嘅配菜撈埋啲蛋汁,配埋啖啖漢堡扒肉,真係令人忍唔住一口接一口🤤Spicy Squid BIBIM-BAP($98)呢個辣魷魚拌飯都算幾辣下,有辣既後勁係到,但又辣得好過癮,呢個生拌辣魷魚好有咬口,鮮味十足,如果辣魚份量再多啲就正😋呢間韓國拌飯個味道真係唔錯,呢區食個飯價錢都係咁上下,如果想食韓式拌飯都會再黎食呢間🇰🇷
Spicy Squid BIBIM-BAP($98)