2018-11-08 119 瀏覽
好耐都冇食過放題 襯特別日子 去食個高質放題 放縱一下自己🤤一樂嘅放題熟食選擇唔多 但係質素卻不錯 揀咗個芝士吐司好好食 芝士味好濃 幾開胃刺身差唔多叫哂嚟試 佢嘅海蝦好食新鮮 冇乜腥味 油甘魚叫咗兩次 第二次嘅味道幾突出唔錯 壽司個人覺得幾高質 叫咗個鵝肝帶子壽司 帶子新鮮幾甜 炙熱類嘅壽司都好好食 油甘魚壽司都好值得食 同刺身嘅味覺享受好唔同 之後仲叫咗個推介嘅娜亞方舟 佢係由多種餸菜配埋一齊 幾特別同清清地 仲可以食到唔錯嘅海膽壽司叫咗幾款串燒 好值得試 其實同朋友都叫咗份牛肉同雞肉串 一上菜覺得好香唔記得咗影 但值得一提佢燒得真係幾好食 牛肉串整體唔老入味 雞肉串仲加咗微辣嘅醬汁 幾好食另外佢嘅玉子串燒都好食 燒得唔太老 配埋沙律醬一流炸香蕉幾得意煙韌另外好鐘意佢個牛肉壽喜燒煱 唔好以為會好飽 佢份量唔多 好岩放題呢啲小食多滋味嘅享受 湯底濃郁牛肉味突出同唔會好韌 十分讚每人打卡仲會送返個扇貝食 清酒扇貝好出色 味道唔濃但好入味 值得一試!

另外佢嘅玉子串燒都好食 燒得唔太老 配埋沙律醬一流
炸香蕉幾得意煙韌