2022-05-04 271 瀏覽
天水圍T-town 半島漁港 限聚令放寛,屋企長老過嚟睇孫,約左佢地去T town飲茶,可能隔離海港裝修,啲茶客過晒嚟,午市時間係超多人。而且叫number又係細枱為主,我地要分檯嘅就等咗好耐。 坐低就即刻叫嘢食,好彩佢出點心都好快,落左單一陣食物就上檯了。佢啲點心的確唔錯,唔怪之得咁多人食啦!特別佢個牛肚,好嘢味。腸粉都做得好好味!入邊仲有包生菜,食落會有口感啲。呢間嘅虾蛟比燒賣好味,而且都大粒。最差嘅就應該係個排骨飯,啲排骨好肥,所以整體個飯好油,而且啲豉油無咩味,落左同無落一樣,後來加左啲腸粉豉油落去,即刻有返味!兩只豉油原來唔一樣🧐不過整體都係好味嘅~雖然就茶錢貴左啲,但都最緊要好味!Ps:店內網絡收得好差
Ps:店內網絡收得好差
2022-04-30
20 分鐘 (堂食)