2018-10-22 448 瀏覽
同事係度食過午餐 話泰式豬頸肉飯好好食 讚到連配菜個雜菜都好好食咁話 午餐連野飲六十幾蚊。 好 咁我又試下。夜晚去到見到裡面一個客都無 有d擔心會唔會俾人跣係門口企左陣睇menu有d猶豫 有個姐姐好熱情咁出黎介紹,好啦咁就試下兩個人食 一份羊架 一份鰻魚飯,兩杯特飲擺碟睇得出廚師用心羊架黎到有三支骨 同區差不多價錢得兩支香草味同調味剛剛好 羊架有羊肉香但唔騷 配薯條 食得出係即炸唔係翻炸,配菜如同事所講好味食得出好新鮮(雞脾菇咬落爆汁)。原條蒲燒鰻魚飯黎到 真係原條上 蒲燒汁個種焦香味撲鼻而來,條鰻魚我諗十吋都有唔止7寸 個fd話好食 但我無試過。個fd話要食炸雪糕 叫左份朱古力味 點知黎左雲呢那 侍應姐姐話唔好意思呢份請我地食 再出過份朱古力俾我地。整體 呢餐 兩個人加埋280左右 物超所值 會再去

夜晚去到見到裡面一個客都無 有d擔心會唔會俾人跣

兩個人食 一份羊架 一份鰻魚飯,兩杯特飲

擺碟睇得出廚師用心
羊架黎到有三支骨 同區差不多價錢得兩支