2024-07-05
我買左快閃lunch set 買一送一優惠$188/2ppl.初時唔大期望,諗住坐得舒服食個lunch就算. 個set lunch 質素都幾超出我期望,同埋唔會好多items要加錢先有,我基本上starter, main, dessert 都無加,只係杯drinks要加$20.Starter,我試左龍蝦湯牛角包,龍蝦湯係包入面,所以食得有啲狼狽,但好食嘅!Main, 原本想叫黑豚+三文魚,waiter好心提醒我地個豚肉會比較肥,似五花腩,所以改左叫冬陰功Risotto+三文魚. 冬陰功Risotto, 好香,都幾辣,幾開胃,我個人好鐘意!三文魚,煎得啱啱好,裏面有少少生,我個人比較怕太熟,所以啱我口味!兩個main都有幾多Vegi side dishes, 好滿意.dessert 就cream brûlée, 好味!今次嘅快閃優惠,好令我驚喜.服務態度+食物質素都高,會繼續支持本地飲食業!
初時唔大期望,諗住坐得舒服食個lunch就算.
dessert 就cream brûlée, 好味!
今次嘅快閃優惠,好令我驚喜.
服務態度+食物質素都高,會繼續支持本地飲食業!