2021-08-25 40 瀏覽
呢間餐廳開咗冇耐之前經過都行過幾次,不過因為趕時間所以冇入去。🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️今次咁啱行過,咁啱又有時間,哈哈哈哈哈,所以我就選擇今日入去試吓食下呢間餐廳啦👍👍✌️👍✌️👍✌️👍✌️👍座位啲櫈都幾靚,地方有幾大,個空間感好足夠。👍👍👍員工服務都算快手可以啦,有返應有嘅西餐廳味道。香煎法國鱸魚配青提子白酒忌廉汁$198煎出嚟嘅鱸魚,非常之香口,仲有佢自己配製嘅青提子白酒忌廉汁,啲汁配合魚嘅味道,感覺好似啱啱好👍👍👍👍而且三種味道都會食得出提子,白酒,忌廉,所以食落去好似有四種層次感,首先係熱嘅香味,然之後就係提子嘅香味,然之後就係白酒嘅香味,然之後就係幾點嘅香味,所以感覺都幾得意。總括嚟講都幾好食

座位啲櫈都幾靚,地方有幾大,個空間感好足夠。👍👍👍

員工服務都算快手可以啦,有返應有嘅西餐廳味道。

香煎法國鱸魚配青提子白酒忌廉汁$198