2019-10-06 178 瀏覽
出糧日,又可以食餐好的,但又唔知想食什麼,後來同事提議不如去這間食午飯,因為很久沒有去了,我看餐牌,見這個餐都幾好,有蝦又有青口,感覺豐富,就要它吧,再將個湯加錢轉酥皮,再轉凍飲,好彩我公司在這個商場食飯有優惠,可以有九折!酥皮磨菇湯,酥皮外表焗得都好鬆香,係嫌佢樣子好像好扁似的,但入口鬆化,裡面的磨菇湯好熱,好濃磨菇味,好好飲!海鮮扁意粉配龍蝦汁,有數隻中蝦,加一些青口和蜆肉,蝦都爽口,青口肉好大粒,蜆肉都很新鮮,龍蝦汁配扁意粉,味道都很好味,很有龍蝦香味,雖然本人唔是那麼喜歡扁意粉,但一次半次都可以接受的。凍檸茶都算幾大杯,茶味濃淡得宜,唔錯!這裡的質素算唔錯,唯獨是原來餐飲轉凍飲要加咁多錢,個收銀都沒有講,我覺得收銀員提一提顧客會好一點。

酥皮磨菇湯

海鮮扁意粉配龍蝦汁

凍檸茶都算幾大杯,茶味濃淡得宜,唔錯!
凍檸茶

2019-09-27
$96.3 (午餐)
酥皮磨菇湯
海鮮扁意粉配龍蝦汁