餐廳: 茶木‧台式休閒餐廳 (樂富廣場A區)
資訊:

2021-12-22 64 瀏覽
冇食一排茶木,食嘢質素進步咗。味道唔錯!而且仲多咗唔少新品。落咗單好快就有嘢食。▶️古早紅燒牛肉拌麵麵質煙煙韌韌,有少少麻辣香。有腐皮卷、鴨血。腐皮卷厚身一層層卷住。牛肉夠腍,仲有白蘿蔔、紅蘿蔔🥕▶️紅燒牛頰肉麵紅燒湯底好夠味,牛味重,牛頰肉入味,幾好食!▶️脆脆黑糖瀑布珍珠奶茶🧋賣相靚靚,而且好好飲!大推!有三粒芋杯邊又有朱古力脆脆▶️青蘋果蜜糖磚塊青蜜糖味幾香,我鍾意蜜糖磚塊多士,一粒粒烘到香脆。蜜糖甜甜地,而且仲有好多焦糖爆谷,仲有雪糕添!價錢唔貴食物有幾好食!#teawood #茶木 #樂富 #抵食 #珍珠奶茶 #牛肉麵 #台灣美食 #台灣菜 #taiwanfood #taiwanesefood #hkfoodie #foodie #eat #toast

落咗單好快就有嘢食。

▶️古早紅燒牛肉拌麵

▶️紅燒牛頰肉麵
紅燒湯底好夠味,牛味重,牛頰肉入味,幾好食!

▶️脆脆黑糖瀑布珍珠奶茶🧋
賣相靚靚,而且好好飲!大推!有三粒芋杯邊又有朱古力脆脆

▶️青蘋果蜜糖磚塊

價錢唔貴食物有幾好食!