2015-10-06
率之第一次食,放工夜晚9點到唔洗等位。叫左原味少辣安東雞半隻$148,味濃一開始食好似鹵水汁越食越辣都幾好味,內有好索汁嘅青瓜、紅蘿蔔、薯仔、(河粉)。淨係碟雞值回票價。👍泡兵煱嘅泡菜湯同個麵好正,但唔值$88。個麵一個出前一丁分量都無,其他湯料如菜、菇、腸仔分量勁少。👎叫多個肉,燒肉菜包(唔記得個名)食時一定要+埋碟邊蒜、薑蓉、辣醬一齊食,如果唔係無乜味道👎。我將佢好似食韓燒咁用手食,但一路食一路滴汁好論盡,用筷子食算吧。好似$68。最後梗係飲返杯啦,黎兩杯Dry 啤梨&Dry啤柚子,一路食一路飲,只飲到啤酒同冰水,攪到一肚冰水頂住個胃,慘😢。無生果味,飲到底才吸到無味生果渣。明明係用柚子茶嗰類果醬但唔明點解嗰d渣咁乾身無味。整體大約$50一杯,淨飲啤酒仲爽!👎相比red chicken嗰杯真係差得遠。總結:淨食雞ok
總結:淨食雞ok