2017-08-18 1056 瀏覽
/鬆餅幾時都咁逗人愛🤤<Panash>🍪提子鬆餅($6)逢星三有9折💓▪️🍞依間麵包舖,成日經過都好大陣麵包香大膽傳入我的鼻👃🏻真係唔怕我將佢地通通吃光光🤷‍♀️👉🏽最愛佢地嘅大麻糬,蕃薯同芒果味✌🏽同埋d英式吐司,超巨型鮮奶包🐮😻😋🍪新鮮出爐牛油香四散撲鼻,外層鬆化香脆,內裡軟綿綿,不死實,混了黑提,紅提乾,黑提口感富嚼勁,紅提稍較一點。/有d款式唔係日日有🤔🧀蔓越莓忌廉芝士甜酥角($12)自取名字✌🏽▪️依個同前一post嘅提子鬆餅差太遠了吧,都可能唔係新鮮出爐嘅關係🤦🏽‍♀️但以前食過明明不是這個味道,雖然都long long time ago...-🍒蔓越莓份量都算幾多,一路食都咬到d酸甜嘅莓味,成件酥角都幾厚身大件,但就好乾身囉😅👉🏽質地偏實,表面腍晒一點都不脆,佈滿脆糖的表面原本是又糖又脆的。👉🏽入面仲有d忌廉芝士粒,但少到無咁😓只能說從前的味道不再👋🏾....#wwhkfood #uhkfood #hkfoodies #wwhkfood #hkig #hkeat #hkfood #hkfoodie #foodie #foodies #foodiehk #foodi
/鬆餅幾時都咁逗人愛🤤
<Panash>

🍪提子鬆餅($6)
逢星三有9折💓
▪️

/有d款式唔係日日有🤔
🧀蔓越莓忌廉芝士甜酥角($12)自取名字✌🏽
▪️
👉🏽入面仲有d忌廉芝士粒,但少到無咁😓
只能說從前的味道不再👋🏾
#wwhkfood #uhkfood #hkfoodies #wwhkfood #hkig #hkeat #hkfood #hkfoodie #foodie #foodies #foodiehk #foodieshk #instafood #foodielife #scone #panash #panashbakery