2010-10-15 5 瀏覽
同事俾左張傳單我,今日決定同班同事上去試下佢個lunch buffet預先book左檯,所以雖然間野有少少難搵,不過一上到去都即刻有位鋪面唔算好大,大概十檯人左右不過我地坐o係角落頭位所以都幾有privacy加上環境同裝修都好「骨緻」,可以好舒服咁一路食一路傾計buffet食物選擇唔算多,有7-8盤有印度咖哩,有春卷,有飯 etc烤餅就即叫即上,熱熱地咁,夾住咖哩食buffet lunch包一杯飲品同事叫左汽水,我叫左杯印度奶茶個奶茶用一個茶壺仔裝住個(老闆娘)仲親自沖一杯出黎茶葉好香,以前飲過d中東咖啡/奶茶同呢杯真係差好遠o岩o岩上檯o個陣仲好夠熱!食完之後,個(老闆娘)每人送左一張membership card俾我地仲拎左本簿出黎,俾我地寫低d contact 同埋意見我當然有讚佢地杯奶茶好飲!總括而言,短短一個鐘頭ge lunch,佢已經成功得到我ge歡心食物未必好出眾,但係有誠懇ge態度,我一定會revisit!

鋪面唔算好大,大概十檯人左右
不過我地坐o係角落頭位所以都幾有privacy
加上環境同裝修都好「骨緻」,可以好舒服咁一路食一路傾計

buffet食物選擇唔算多,有7-8盤
有印度咖哩,有春卷,有飯 etc
烤餅就即叫即上,熱熱地咁,夾住咖哩食

buffet lunch包一杯飲品
同事叫左汽水,我叫左杯印度奶茶
個奶茶用一個茶壺仔裝住
個(老闆娘)仲親自沖一杯出黎
茶葉好香,以前飲過d中東咖啡/奶茶同呢杯真係差好遠
o岩o岩上檯o個陣仲好夠熱!

仲拎左本簿出黎,俾我地寫低d contact 同埋意見
我當然有讚佢地杯奶茶好飲!

2010-10-15
  • 印度奶茶