2020-11-16 52 瀏覽
介紹一間葵廣黄到金既小店-Freehcake! 呢間店既老板絕對係手足,甚至有官司纏身🥺希望大家可以懲罰下佢!話說我上次8點半去見佢地收緊爐😱我特登黎幫襯佢但佢已經熄左爐火,原來係因為老闆要搞第二日上庭D野🥺所以我隔幾日再去幫襯過~721黑白是良知梳乎厘(Oreo 芝士奶蓋)$38 (2件)好香既芝士奶蓋😳食落亦唔會太濃太甜,加埋d oreo有點點口感,食落味道岩岩好!個梳乎厘都ok鬆軟,當然唔及出面專門食梳乎厘個d餐廳咁有空氣感,但計番個價位黎講性價比高幾截😍個雪糕係蜜瓜味,超好食!如果以38蚊呢個價位配呢個質素,我諗出面都未必搵到有性價比高過佢既餐廳lu個鋪貼滿好多文宣😳d裝飾真係好靚~佢都有好幾位店員,我會話服務態度都ok~Overall黎講都無乜位值得挑剔,歡迎大家黎嚴懲佢!