好一排冇得出去食飯,好不容易重拾返寫食評,呢間好味道驅使我即刻出番個post,俾啲鼓勵!「喂呀!未影相呀!」香煎趣邊蛋肉餅飯 $40肉餅入味又夠冧,加埋蛋黃同埋秘製豉油,一齊入口真係一個天衣無縫嘅配搭!超好味,最後仲忍唔住嗌多塊淨肉餅!再追加肉餅飯外賣聽日返工做lunch!真係唔係誇張,必叫! 滑蛋叉燒飯$38滑dodo嘅滑蛋包住說切絲叉燒 ,加埋秘制豉油,呢個組合又係不得了! 好耐冇食過咁平民價錢性價比咁高嘅飯仔,雖然量唔係好多,但味道非常吸引!招牌炸雞翼$25 喂吖!隻隻雞翼脆卜卜又入味!小籠包胡椒湯$40四粒小籠包非常Juice,一咬爆汁!個胡椒湯係星加坡風味,辣辣地,入口喉嚨暖笠笠非常舒服。冬天要黎飲多碗先得!另外裝修夠獨特,加埋background 陳年舊歌,別有一番風味!同埋店員們都非常有禮又幫忙,加分加分!

「喂呀!未影相呀!」
香煎趣邊蛋肉餅飯 $40

滑蛋叉燒飯$38

招牌炸雞翼$25
喂吖!隻隻雞翼脆卜卜又入味!

小籠包胡椒湯$40
四粒小籠包非常Juice,一咬爆汁!

2022-10-12
  • 香煎脆邊蛋肉餅飯