2021-04-12
monday blues 下搵到呢間餐廳成餐飯都食得好舒服門面好精緻好靚見大家推介butter chicken 我都唔輸蝕叫返碟再配埋個garlic naan。garlic naan樣貌100分但味道就好淡,食到蒜粒,不過就完全冇蒜味。反而點個butter chicken嚟食就好好食!要每啖naan點一下先叫perfect,就咁食naan就麻麻了。Butter chicken 好入味好好食,仲拎埋黎撈pasta添🙈🤣Buffalo wings 係炸雞翼另上Buffalo sauce,sauce檸檬味好重,偏酸,但都好夾嘅,會越食越開胃。蛤蜊意粉,樣貌好好,但淡味左d,所以撈埋butter chicken 黎食!蜆好多但都有部分蜆未開殼。Raspberry currant / Shirley temple 飲品花多眼亂,不過印度藉bartender都好好咁過黎介紹,最終叫左呢2杯
成餐飯都食得好舒服
門面好精緻好靚