2024-01-15
約咗好姊妹聚會,想搵個可以坐outdoor、唔限時、有靚位影相打卡同埋有all day breakfast食嘅地方🤭 搵吓搵吓就見到呢間滿足晒我咁多要求嘅石屋 cafe😍我去嗰日係星期日下晝3點零,outdoor地方好熱鬧,有小朋友嬉戲,又有好多人都帶埋狗仔,outdoor位置大約等咗10分鐘就有位,位置背對石屋,影相可以有石屋做背景👏🏻石屋全日早餐⭐️⭐️⭐️⭐️份量好夠,價錢好合理👍🏻 如有牛油果可以俾多啲就更加好,所以我額外加多咗半個牛油果😁 炒蛋同我想像中有啲出入,我以為會係炒滑蛋,不過而家個炒蛋都唔錯~ 煙火腿三文魚班尼迪蛋 ⭐️⭐️⭐️⭐️我覺得幾好喎!老實講你唔可以同酒店嘅Benedict egg相比,但呢個價錢我覺得已經好好!簡簡單單,配埋個沙律,好滿足!蒜香菠菜蘑菇意粉 ⭐️⭐️⭐️⭐️呢個食素食之選🥦 意粉份量好大,唔係好多醬嗰啲,所以食落好健康!調味唔錯,亦有好多菠菜,下次再嚟我都會叫返碟~ 整體嚟講,石屋cafe好值我得去呀!對面就有個屋苑停車場可以停車,我去嗰日天氣好好,感覺好chill 😌
石屋全日早餐⭐️⭐️⭐️⭐️
煙火腿三文魚班尼迪蛋 ⭐️⭐️⭐️⭐️