2022-10-05 26 瀏覽
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸難得同老公出嚟二人世界👩🏻‍❤️‍👨🏻,上網搵咗間幾chill嘅西餐廳食dinner,一嚟到見到呢度嘅空間感都唔錯,枱同枱之間都唔會好迫,坐得幾舒服。而且枱上邊擺咗蠟燭,成個feel好正😎🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸西班牙伊比利亞豬肋排配秘製燒烤醬一上到枱我同老公即刻嘩咗一聲,因為真係好足料好大份。😍鹹香甜嘅燒烤醬味,厚實又大塊嘅豬肋排,食落去好嫩口又夠味。香烤招牌乳豬 離遠就聞到好香👃乳豬個皮又薄又脆🤓唔會硬骨骨好難咬開個皮 食完個乳豬有少少膩 食返菠蘿清清甜甜 就中和番 呢個配搭相當好🍖🍍食咗咁多濃味嘅嘢,即刻想嗌返杯嘢飲飲下。嗌咗杯cold brew 飲,好抵飲😍 依家套餐加10蚊就有杯! 飲落後冇其他普通咖啡咁苦澀,而佢嘅咖啡味好出,亦都好香濃,飲落去好舒服☺️,想追住嚟飲🍹🍹🏃‍♀️💨🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸總結:🔺嘢食大份足料,CP值好高🔺氣氛好好,座位坐得好舒服🔺店員服務態度好好下次一定會再嚟🫶🏻🫶🏻🫶🏻
西班牙伊比利亞豬肋排配秘製燒烤醬
香烤招牌乳豬

總結:
🔺嘢食大份足料,CP值好高
🔺氣氛好好,座位坐得好舒服
🔺店員服務態度好好
下次一定會再嚟🫶🏻🫶🏻🫶🏻