2024-02-29
天文臺道呢間墨西哥🍸酒吧餐廳 8Five2 Restobar 地方好大🤩,又有戶外用餐區,☺️感覺好 chill。Nachos 墨西哥😋脆玉米片係經典嘅墨西哥🇲🇽小吃,酥脆可口的玉米片配合🧀芝士、墨西哥腸,再加上莎莎醬😍,入口酥脆之如又酸又甜好🤤開胃。食🇲🇽墨西哥菜又點少得 Tacos 呢款傳統🌮墨西哥玉米餅呢?我哋揀咗墨西哥🐂牛肉夾餅,香脆嘅玉米餅包裹著🥰經過特別調味和燒烤🔥嘅牛肉,配上少量🌶️辣椒粉、🧅洋蔥碎、🍅番茄碎同埋芝士🧀,味道層次豐富,😆辛香可口,每一啖都充滿了濃郁的🇲🇽墨西歌風味。🐖豬肉絲加勒比海醬墨西哥🇲🇽酥餅結合了豬肉的鮮嫩口感、🌊加勒比海醬獨特的風味同埋😍墨西哥酥餅的酥香,👍份量十足絕對值得一試!😋Churro 每啖都充滿肉桂香,🔥炸得外鬆脆內軟熟,配埋🍫朱古力雪糕🍨一齊食,又香甜又美味!