2025-03-23
係尖沙咀行街行到攰攰地想坐下, 見到呢間cafe好多人,就入去試試!cafe環境好有格調,個個都好chill,嘆杯咖啡食下個包,spend 一個下午,好爽!原來呢間cafe有好多好特別嘅咖啡,好創新,咖啡質素好高。 我地叫左唔同既coffe 同食物1)開心果latte: 呢個口味喺香港好少見,飲落好香開心果味,好特別,咖啡香滑,好易入口,飲完好舒服, 另外拉花拉得好靚2)Ice mocha latte: 朱古力味香濃,咖啡豆味好出,但唔會好甜,忍唔住係咁飲🤤3)印度烤雞肉三文治:餡料豐富,雞肉烤得嫩滑,配上沙律菜,唔油膩好清新!4)Crunchy chocolate cake: 甜品,好濃朱古力味,有朱古力同花生碎,好有咬口,甜而不漏!