2011-03-02 16 瀏覽
朋友話呢度嘅咖啡十分好飲,所以尊登嚟食lunch,這店子十分細,只有十幾個位。我哋都算好彩,剛剛有三人食完埋緊單,我哋等咗一陣就有位。我order烘芝士火煺三文治+雞肉沙律和cappuccino ($65),而朋友們就要公司三文治+ cappuccino ($70) 和烘芝士火煺三文治+鴨胸沙律和Latte($65)。烘芝士火煺三文治係兩片麥包夾住cheddar cheese和火煺,麥包很香麥味,而且十分之脆,芝士溶溶哋,火煺質素也不錯。這份三文治味道幾好,雞肉沙律也不錯,黑醋dressing酸酸甜甜,幾好味又開胃。朋友嘅公司治有蛋,火煺,牛肉,蕃茄,生菜和青瓜。味道也很美味。最後才上飲品,我杯cappuccino畫咗個心,味道香濃,泡泡也很creamy,正!

烘芝士火煺三文治 + 雞肉沙律
烘芝士火煺三文治 + 鴨胸沙律
,而且十分之脆
,芝士溶溶哋
,火煺質素也不錯
。這份三文治味道幾好
公司三文治
Latte
Cappuccino
最後才上飲品,我杯cappuccino畫咗個心
,味道香濃,泡泡也很creamy,正

烘芝士火煺三文治 + 雞肉沙律
烘芝士火煺三文治 + 鴨胸沙律