2020-07-15
🇭🇰九号館·我哋嗰日去食三一餃子嘅時候經過呢間 見佢好似裝修得幾靚咁 就去咗試😍😍佢都幾有驚喜 所有嘢食都幾好食 而且真係坐得好舒服 感覺超級exclusive😌😌·滷水鵝肉手工麵$99呢一個超驚喜 我哋本身係想嗌個飯架 但係佢冇晒 所以就試咗呢一個 點知超好食😍😍佢個鵝肉做得勁好 唔會太騷得黎個油脂分布好好 而且佢滷得超入味🤤個麵又係超出色 係真係手工整既 口感好好又唔會太重鹼水味 而且佢係分湯上 所以食到尾都仍然超有咬口😏·松茸燉響螺$89呢一個燉湯又係超推介 雖然佢貴少少 但係真係超級真材實料 佢一攞到埋黎已經係勁香嘅燉湯味😍入邊啲配料全部都好好食 而且飲落去超舒服 完全食曬啲精華 超級滋補🤤🤤·黑松露北菇燒賣$48呢一個點心又係超好食 佢中間個餡係手打嗰種感覺 食落超彈牙 而且勁有口感😍我男朋友話隻蝦都係好好食 好新鮮既😌·龍蝦湯小籠包 $48呢個佢個皮做得幾薄 而且個餡幾好食嘅 但係我覺得佢冇好多龍蝦味 食落有啲似蕃茄味多啲🤭🤭·松茸菌湯浸菜苗 $72呢個相對黎講就無咁岩我口味啦🤭🤭佢個菜係煮得比較有咬口嗰種 但我自己鍾意淋啲既 而且佢都唔係超索到好多湯🤔·#rbyeat#r
滷水鵝肉手工麵$99
滷水鵝肉手工麵