2018-04-23 75 瀏覽
依間burger 係摩納哥開黎香港,一知道已經好想試,硬係覺得外國嘅burger好食啲。除左burger仲有cake 同cookies。叫左兩個set,加左錢要果汁。Guava Juice朋友話好濃郁,清甜解膩。Kiwi Juice好甜,味道好假Sexy Fries唔夠熱,不過都幾脆,有得自己加mayo同ketchup Salad欣賞佢有得簡salad無咁guilty,份量有啲細,味道不過不失。Burger of the month- Blue cheese本身有蛋同焦糖洋蔥,另外加左mushroom。Blue cheese味都食得出,不過我會嫌唔夠濃,不過唔係人人接受到臭嘅芝士。可能因為加左mushroom出水,所以食落好juicy,我好唔中意乾嘅burger,所以even佢令到個包濕濕地我都唔mind。蛋、焦糖洋蔥、蘑菇再加blue cheese sauce依個combination真係幾正,個人認為好食過burgerRxxm個burger又貴又乾曾曾。不過缺點係一打開個包裝啲汁流到成身都係Truffle blended burger松露味唔夠,較為失望,而朋友覺得塊扒太薄,不過加

除左burger仲有cake 同cookies。

叫左兩個set,加左錢要果汁。
Guava Juice
朋友話好濃郁,清甜解膩。
Kiwi Juice
好甜,味道好假

Sexy Fries
唔夠熱,不過都幾脆,有得自己加mayo同ketchup

Salad

不過缺點係一打開個包裝啲汁流到成身都係

Truffle blended burger
松露味唔夠,較為失望,而朋友覺得塊扒太薄,不過加左蘑菇好足料。