2009-04-13 4 瀏覽
雖然而家香港都有唔少分店,不過今次係第一次食,因為我同朋友都想試下mos burger之外0既日式漢堡店,就黎左試。我地都叫左特級牛肉鮮堡套餐,我加左薯格+玉桂奶茶(本來個餐$52,不過特飲要+5蚊),朋友加左焗薯+cappuccino,0係cashier買左單,俾左我地每人一個大大number牌,跟住會有人送野過黎。都等左差唔多10分鐘,我雖然鼻塞塞,都聞到好香,我先飲左啖玉桂奶茶,woo~好濃玉桂味,不過可能係日式關係,杯野都係甜左d,不過好夠熱,然後,我好快咁打開包住個漢堡0既包裝紙,一陣牛肉香撲鼻而來,我影完相即刻食,嘩!!好多肉汁,juicy到呢……流到成隻手都係,好論盡,好彩有張紙巾,真係好fresh之但係我朋友話個cappuccino唔掂,但個芝士焗薯就ok,好多芝士,好香而我個薯格就好脆,不過我較鍾意稔少少0既薯格,好似冇咁熱氣嘛食完個包都飽飽地,但剩番d薯格又太浪費,就慢慢食埋佢,真係好飽呢間人流比較少,好適合同朋友黎傾偈,不過坐sofa食野就比較辛苦,因為張檯好矮,但坐木凳又唔舒服,係一個問題。

甜甜0既玉桂奶茶
好juicy0既牛肉堡