2023-11-12 400 瀏覽
其實第三次黎Tommy yummy 架啦,都仲係好鐘意呢度😍 環境勁relax, 綠色做主調,好大自然,成個人都可以好放鬆😍下午茶時間黎真係好正,tea set好岩食又夠抵食首先,嚟到嘅係兩杯嘢飲,凍嘅泰奶茶,粒粒碎冰,茶底夠濃,奶夠甜,係泰國嘅感覺呀😍跟住仲有一杯芒果椰奶柚子露,呢杯真係真心推介,每次黎都係飲呢杯😍食過呢度嘅串燒豬頸肉係正嘅,所以今次encore,仲要係x2😂跟住仲叫左個炸軟殼蟹,燒菠蘿,仲有super food羽衣甘藍😋😋佢係配個鹹蛋黃醬,好match好好味仲好邪惡添😆燒菠蘿係正嘅,表面有燒烤味,入面夠juice!軟殼蟹夠哂大份,有2隻切半,足足有4件呀🤤仲想食炸野🤭所以試下個炸蝦餅,超好食,蝦滑夠彈牙!好滿足嘅下午茶呀😍

下午茶時間黎真係好正,tea set好岩食又夠抵食

軟殼蟹夠哂大份,有2隻切半,足足有4件呀🤤