2019-02-02 25 瀏覽
今日特登約左朋友去尖沙咀飲野,見到呢間新開既酒吧,喺天文臺道好方便,所以就book咗呢一間試下。一入去就見到佢有遊戲機玩,原來有好多款game,仲係集體game,一班人去一定唔悶。可以揀向街或者入面坐,我地諗住懶浪漫,所以揀左向街坐,望住調酒師之餘,又睇到波,一流。我同朋友都係女仔,所以味道都係諗住揀甜既shooter去試。佢地就介紹我地飲B52,係一款以Baileys為主打,各位女生可以試試。同埋,佢地會一早就比左小食我地食住慢慢諗揀咩飲,好體貼!我地仲叫左雞翼同埋burger,有驚喜。估唔到佢地熱食都做得唔錯,塊扒夠厚,仲好貼心地幫我地切埋!又加分!我地最後仲叫多左杯cocktail,好fresh,有火龍果做配襯既signature cocktail,好特別。如果想兩個人靜靜地飲野,可以揀呢度。如果想大班人一齊飲住野玩,又可以揀呢度。睇波有,打機有,飲野有。黎緊同大同re u 可以考慮呢度!

B52
,係一款以Baileys為主打,各位女生可以試試。
同埋,佢地會一早就比左小食我地食住慢慢諗揀咩飲,好體貼!
我地仲叫左雞翼
雞翼
同埋burger
Burger
Dragon  Daz

黎緊同大同re u 可以考慮呢度!
2019-01-29
B52