餐廳: Bacaba
資訊:

2021-10-23 455 瀏覽
今日假期黎到位於將軍澳既Bacaba食飯,依間係一間意大利餐廳,環境幾靚,一邊吹海風,一邊食野真係好舒服。和牛寬條麵好多塊和牛,牛肉咬落好多肉汁,好好味,口感好柔軟。寬條麵好彈牙,仲有好多芝士。香草烤雞烤雞烤得好惹味,肉質好滑,調味調得好入味。薯條好香脆,入口唔覺得油。烤牛油餅碎蘋果奶酥烤得岩岩好,有好香牛油味,配上蘋果黎食好好味。Tiramisu 雪糕最後都叫左個雪糕試下,雪糕都幾足料,好濃tiramisu味。整體黎講,我幾滿意今餐既食物,個意粉真係好高質,其他食物既質素都唔錯同賣相幾吸引。#hkfoodie #hkfoodblogger #foodporn #followforfollow #hkfood #hongkongfoodie #hkfoodlover #hkig #香港美食 #hkgirl #igfoodie #hkblogger #hungry #foodphotography #holiday #foodstagram #hongkong #手機食先 #likeforlikes

和牛寬條麵

香草烤雞

烤牛油餅碎蘋果奶酥
烤得岩岩好,有好香牛油味,配上蘋果黎食好好味。

Tiramisu 雪糕