2023-11-26
首先依間野我都幫襯過好多次,一開始都係食下壽司呀手卷呀啲普通野。依間店用既料呢,我自己覺得都高質既,唔會同一般連鎖壽司店咁乾柴柴無味唔新鮮,份量都俾出面既為多,同埋價錢都抵,唔會話貴。之後食多左就開始試埋拖羅果啲,發覺老闆用既料都唔普通既。我自己就未去到好專業,去到識分啲貨咩級邊到黎啦。今次我食依個拖羅特盛飯,啲拖羅食落去你係會食到啲油脂咇晒出嚟,唔腥仲要好香魚油味。同埋份量真係唔少,大約5塊大拖羅到啦,厚架喎仲要。之後仲有啲拖羅蓉拖羅邊呀果啲,基本上啖啖飯食落去都會有肉㗎啦。190幾蚊我諗出面都好難搵到咁既質素。同老闆傾過計都覺得佢係想share啲正野俾客而唔係諗住點賺多啲根住用埋啲平貨既。依個都係一個原因令我周不時都翻去食總括而言,我認為依間店既野唔會令你失望,價錢亦合理甚至可以話抵食,絕對可以一試。