本身係附近返工 所以特登book左枱 Weekday lunch hour 1點去佢無留枱係地下果層都算喇 要我地上樓上坐都無問題 問題係未開冷氣 咁我唔洗book枱啦 原來都無安排嘅大約1:05 我地落單 3個set lunch 但要到1:35 先上飲品 然後1:45 先有第一個set既野食到職員 完全覺得無問題 一開始又無講明要等45分鐘 如果有講可能我地已經走左 有個正常午餐食下明白即叫即做 但係要等35分鐘 如果好得閒先好去另外兩個餐 係1:10落單 到1:45都仲未開始做 係仲未開始做囉 同佢地講 做好左果一份野食轉外賣 但都好難為咁 仲要問準俾唔俾轉外賣先得!本身係三個lunch set 但因為另外兩份野食未開始做嘅關係 所以被迫要cancel(最後只係黎左一個set 加2杯野飲)最後埋單佢竟然當我地全部散叫 收多我地錢!結果lunch我剩係飲左杯40幾蚊嘅咖啡ja 成件事太差! 如果你地唔介意等最少30-45分鐘 係ok ge 只可以講食物唔差 價錢唔平 飲品普通ps.平時唔寫食評嘅我都要突登拎時間出黎寫就知呢餐對我黎講係有幾不滿

大約1:05 我地落單 3個set lunch

明白即叫即做 但係要等35分鐘 如果好得閒先好去

最後埋單佢竟然當我地全部散叫 收多我地錢!

結果lunch我剩係飲左杯40幾蚊嘅咖啡ja
成件事太差!