從未寫過食評估唔到第一個就貢獻左比這垃圾做左幾廿年人第一次覺得痴線的服務態度!星期三8 July 2020 下午17:00 左右本應就唔係去而家,(本來去油站側邊果間但原來有落場時間,所以冇計焗住食其他)行到過去門口有兩枱食緊野,本人怕熱就走入去裏邊有冷氣諗住坐低!入到去見到有一台坐住近玻璃枱一個食客,其中有一個員工正在清潔背向我,咁我當然搵一個較涼快嘅出風口位置坐低啦,我揀咗個近路中心對住麵檔嘅位置坐低之前望一望個麵檔有咩食(因為未去過依間)有個唔知師傅定係檔主你眼望我眼,已經感覺到佢唔係咁友善兼眼超超好唔信咁,我當然冇理會佢跟住就坐低打開個餐牌望吓啦...(心諗都係果D粉面嘢姐)咁我咪正常聲線嗌碗「坑腩河」啦~接着就聽到粉面檔嗰條友企左出嚟,望一望我就講:「坑腩冇喎坑腩你要自己煮~」跟住轉身行返入一步個麵檔...我大聲就講對住佢啦 !「唔使咁講嘢嘅~」跟住就劈低個餐牌,慢慢行離開門口!去到門口有兩個叔父企喺傾緊計中,(可能我好大聲講令佢哋注意到) 佢兩個望住入邊又望吓我,我正行出黎就問乜嘢事,我咪講返以上嘅對話俾佢知!其實你冇買或者賣晒囉 ,可以叫人食其他嘢,唔使咁講叫人自己煮語帶
從未寫過食評
估唔到第一個就貢獻左比這垃圾
做左幾廿年人第一次覺得痴線的服務態度!
星期三8 July 2020 下午17:00 左右
咁我咪正常聲線嗌碗「坑腩河」啦~
其實你冇買或者賣晒囉 ,可以叫人食其他嘢,唔使咁講叫人自己煮語帶嘲諷嘅態度!
你睇我唔順眼你一係就叫我唔好食過主 !
天氣咁熱,一個唔覺意起真火真係唔係講笑.
未食你煮嘅嘢就已經要受你氣,點知到時你煮會擺D乜嘢入去架,咁仇事顧客!
如果佢打工就同個老細過唔去,
,如果佢係老細就好憎恨

一世不會再去

- 完 -