藍色💙心理學上代表憂鬱😩😩但依間新𝐂𝐚𝐟𝐞,雖然用藍白色為主色💙🤍卻用𝐇𝐀𝐏😊為店名,要以咖啡☕️帶俾客人歡樂🥳(𝐇𝐚𝐩𝐩𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐢𝐬 𝐭𝐡𝐞 𝐬𝐦𝐞𝐥𝐥 𝐨𝐟 𝐞𝐚𝐫𝐥𝐲 𝐦𝐫𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐜𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞!)我趁住𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐌𝐨𝐧𝐝𝐚𝐲黎飲番杯,🤜🏻打碎我既𝐌𝐨𝐧𝐝𝐚𝐲 𝐁𝐥𝐮𝐞✨~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪ HOT🔥 • Hojicha Latte ($42)🇯🇵𝐔𝐣𝐢宇治既🤎焙茶粉,𝐂𝐚𝐟𝐞會另加糖漿🍬我問可唔可以走甜?🙇🏻‍♀️(幾細心💕)店員同𝐁𝐚𝐫𝐢𝐬𝐭𝐚都有提醒我💁🏻‍♀️走甜,茶味🫖重左,可能會有少少茶既苦🤏🏻𝐁𝐚𝐫𝐢𝐬𝐭𝐚先將焙茶粉過篩,再用茶筅拌開茶粉🥣保証冇粉粒🤎有靚靚既拉花🐏,真係可以打碎我既𝐁𝐥𝐮𝐞🤪飲到🤎焙茶茶香,冇過重,唔會苦😙不過溫度上,奶打得唔夠熱🥴整體只係微暖😢如果可以熱𝐝🔥應該會正好多🫣.💕 優惠 💕🈹儲印花,買夠𝟗杯野飲,第𝟏𝟎杯免費🆓記得拎印花卡💮🈹𝟏𝟎% 𝐎𝐟𝐟 𝐟𝐨𝐫 浸會醫院𝐒𝐭𝐚𝐟𝐟 • 𝐁𝐔學生 & 𝐒𝐭𝐚𝐟𝐟 • 𝟖𝟖𝟏𝟗𝟎𝟑 𝐒𝐭𝐚𝐟𝐟 • 𝐑𝐓𝐇𝐊 𝐒𝐭𝐚𝐟𝐟🪪.~•~•~•~•~•~
藍色💙心理學上代表憂鬱😩😩
但依間新𝐂𝐚𝐟𝐞,雖然用藍白色為主色💙🤍
卻用𝐇𝐀𝐏😊為店名,要以咖啡☕️帶俾客人歡樂🥳
▪ HOT🔥 • Hojicha Latte ($42)
🇯🇵𝐔𝐣𝐢宇治既🤎焙茶粉,𝐂𝐚𝐟𝐞會另加糖漿🍬
我問可唔可以走甜?🙇🏻‍♀️
(幾細心💕)店員同𝐁𝐚𝐫𝐢𝐬𝐭𝐚都有提醒我💁🏻‍♀️
走甜,茶味🫖重左,可能會有少少茶既苦🤏🏻
𝐁𝐚𝐫𝐢𝐬𝐭𝐚先將焙茶粉過篩,再用茶筅拌開茶粉🥣
保証冇粉粒🤎
HOT🔥 • Hojicha Latte

有靚靚既拉花🐏,真係可以打碎我既𝐁𝐥𝐮𝐞🤪
飲到🤎焙茶茶香,冇過重,唔會苦😙
不過溫度上,奶打得唔夠熱🥴
整體只係微暖😢
如果可以熱𝐝🔥應該會正好多🫣
HOT🔥 • Hojicha Latte

💕 優惠 💕
🈹儲印花,買夠𝟗杯野飲,第𝟏𝟎杯免費🆓記得拎印花卡💮

🔺免收加𝟏𝟎%服務費🙆🏻‍♀️
🔺出𝐂𝐚𝐬𝐡𝐢𝐞𝐫📝落單,店員會送到你座位🙇🏻‍♀️
🔺水係自助形式提供,行到最入就見💧
🔺野飲除左咖啡☕️之外,仲有𝐍𝐨𝐧 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞🍵 • 果汁🧃……可揀
🔺野食方面有意粉🍝 • 三文治🥪 • 沙律🥗 • 曲奇🍪……
👉🏻野食👨🏻‍🍳煮緊既時候,成間𝐂𝐚𝐟𝐞都會嗅到香味👃🏻